Impreza plenerowa, młoda kobieta częstuje dziecko zapiekanką
Jedenaście stoisk gastronomicznych oraz dwa food trucki będą atrakcją zbliżających się Dni Kwidzyna.
Zwiększenie o kolejnych pięć wobec planowanych początkowo sześciu stoisk gastronomicznych wymagać będzie kosztownego rozbudowania sieci elektrycznej oraz zamówienia odpowiedniej ilości prądu. Co istotne, gastronomowie nie ponoszą kosztów poboru energii, którą zużyją w czasie Dni Kwidzyna.
Z pewnością większa liczba stanowisk wzbogaci ofertę oraz pozytywnie wpłynie konkurencyjność i jakość usług gastronomów.
Przedsiębiorcy, którzy są chętni do sprzedaży dań z food trucków, proszeni są o przesłanie zgłoszenia, zawierającego dane firmy oraz numer kontaktowy, na adres zim@zim-kwidzyn.pl
Zapewnione są dwa miejsca, zatem w przypadku większej ilości chętnych, liczyć się będzie kolejność zgłoszeń.
Poprzedni artykułMistrzostwa Polski w sumo
Następny artykułTrzymamy kciuki za Ósmoklasistów!